Onze specialiteiten

Van klassieke successen tot vernieuwende smaaksensaties. Bij ons vind je voor ieder wat wils. Ontdek de parels uit onze winkels.

jsb-co-cdy1pc5wr60-unsplash-1698387765.jpg

De beste bonbons uit België

Je hebt lekkere chocolade en héle lekkere chocolade, maar Bonbisou heeft de allerlekkerste! Echte Belgische fairtrade chocolade, bekend om zijn superieure kwaliteit en verfijnde smaak. In ons assortiment met vele verschillende vormen, smaken en kleuren is er voor ieder wat lekkers te vinden. Start de zoektocht naar jouw favoriet met een doosje chocolade helemaal voor jezelf of komt proeven in één van onze winkels.

Onze paascollectie

Chocolade beer
Paashaas
Chocolade Olifantjes Roze of bruin
Kikker met hart
Gemengde chocolade eitjes
Luxe gemengde chocolade eitjes
Voetbalschoen PSV
Van Gogh schilderij
Voetbal
Luxe hart met walnoot en cranberry
Chocolade paasei groot
Chocolade paasei groot M&M
Chocolade paasei groot luxueus
Chocolade paasei groot gekleurde stippen
Chocolade paashaas
Abstracte paashaas oranje
Abstracte paashaas geel
Abstracte paashaas groen
Chocolade hart rood/witte gespikkeld
michele-blackwell-evrb-x0tjkm-unsplash-1698387693.jpg

Repen en vormen

Een voetbalschoen van chocolade met het PSV-logo, een grote chocolade teddybeer of een reep met een lieve wens erop? Bij Bonbisou kun je voor iedereen wel iets leuks vinden. Sterker nog, het is lastig kiezen en al helemaal moeilijk om er zelf vanaf te blijven. Kom gerust eens langs om het uitgebreide chocoladeassortiment te bekijken én te proeven.

Loopt het water je al in de mond?
Kom proeven in één van onze winkels!
kyaw-tun-ssg41c6mwrq-unsplash.jpg

Gifts

Voor welke gelegenheid je iets wil vinden, maak eigenlijk niet zo gek veel uit. Bij Bonbisou weten we altijd wel raad met je wensen. Groot of klein, melk of puur, bij ons kun je het vinden. Koop een doosje om cadeau te geven of eet ze lekker allemaal zelf op. Je kunt het hebben!

american-heritage-chocolate-dnop1smmrw8-unsplash.jpg

Gepersonaliseerde chocolade

Voor grotere aantallen bieden we de mogelijkheid om chocolade te personaliseren. De mogelijkheden zijn, zoals je van ons mag verwachten, eindeloos! Een handgeschreven boodschap, een unieke wikkel of een eigen chocoladevorm. Heb je een idee? Leg het ons gerust voor, dan denken we graag met je mee.

Loopt het water je al in de mond?
Kom proeven in één van onze winkels!